Ю

на 03 30, 2009

ЮБИЛЕЙ – празнуваш / честен ще останеш до дълбока старост.
ЮГ – в тази посока се обръщаш / хората едва ли обръщат внимание на твоите тъги.
ЮДА – себе си ако сънуваш в тази роля, ще те предаде някой от близките ти. Ако в съня ти по някакъв начин присъства образът на Юда, значи си прекалено недоверчив, а е по-добре да се вслушаш в съветите на доверените си.
ЮЗДА – държиш / добри успехи ще направиш.
ЮЗИНА – в съня ти е знак за скрити дарби или способности, които трябва да изявиш и да използваш.
ЮЛАР (виж КОН) – ако носиш в съня си, наяве ти предстоят сериозни пречки и трудности. Ако успееш да го сложиш на кон, ще преодолееш препятствията и спънките по пътя си.
ЮЛИ МЕСЕЦ – с добра другарка ще се събереш.
ЮМРУК – ти ударят / ще те дочака някой.
ЮНАК (виж ГЕРОЙ) – ако видиш в съня си, ще получиш изгодно предложение, ще се радваш на успех. Ако ти си юнак, най-вероятно ще претърпиш сериозен финансов удар, ще преживееш критичен период.
ЮНГА (виж МОРЕ, МОРЯК) – ако си насън, предстои ти пътешествие. Ако видиш юнга, ще се влюбиш в непознат/а.
ЮНЕЦ, ЮНИЦА – да сънуваш, е добър знак: ще се радваш на добро здраве и на многобройни успехи, защото моментът е подходящ да се изявиш и да докажеш способностите си. Ако галиш юнец или юница в съня си, ще имаш добри и верни приятели. Ако животното умре или ако го колиш, ще се провалиш в някаква работа.
ЮНИ МЕСЕЦ – пази се когато отидеш на баня.
ЮНКЕР (виж КАДЕТ) – ако се сънуваш, напразно ще похабиш силите и енергията си в безсмислени пререкания и свади. Ако насън видиш юнкер, ще обидиш приятел с недоверието си или с несдържани думи и прибързани реакции.
ЮНОША (виж МЛАД, МОМЧЕ) – сънуваш ли се, ще чуеш добри думи за себе си. Ако видиш юноши в съня си и им завиждаш за младостта, наяве ще се опиташ да подновиш старите си занимания или да съживиш отдавна изоставени планове.
ЮПИТЕР – в съня е знак, че предстоят недоразумения и конфликти, предизвикани изцяло от добри намерения, които по стечение на обстоятелствата ще се превърнат в непреодолими препятствия.
ЮРГАН – ти или друг шие / ще се ожениш.
ЮРДЕК, ЮРДЕЧКА (виж ГЪСКА, ПАТИЦА) – в съня предвещават парични печалби. Ако птиците те нападат, ще имаш дребни парични разходи или загуби. Ако плуват, ще се радваш на финансово спокойствие, ако летят – ще получиш повишение, а ако сънуваш юрдек и юрдечка с малки юрдечета, ще се радваш на разбирателство и берекет в семейството.
ЮРИСТ, ЮРИСКОНСУЛТ (виж АДВОКАТ, ПРАВО, ПРАВИСТ) – в съня са предупреждение за повече внимание във финансови дела, при боравене с пари или скъпоценности.
ЮТА (виж ВЛАКНА, ВЪЛНА, КОНОП, ПАМУК, ТЪКАН) – видиш ли насън, ще се заемеш с непривична или слабо позната работа, със задачи, които не са по специалността, уменията или способностите ти.
ЮТИЯ – гладиш с нея / двама влюбени ще сдобриш.
ЮФКА – че купуваш, точиш, печеш, готвиш или ядеш, сънуваш ли, наяве ще успееш без чужда помощ в работата си. Ако някой ти дава юфка, ще потърсиш съвет или сътрудничество.

Добавете коментар

You must be logged in to post a comment.