И

на 03 30, 2009

ИБИС – Ибис в съня е предсказание за предстоящо семейно щастие, за споделена любов или за раждане на дете в семейството.
ИБРИК – да видиш насън, е знак, че ще чуеш благоприятни вести.
ИБРИШИМ (виж конец, макара)
ИГЛА, ИГЛЕНИК – Aко насън държиш игла, ще се скараш с някого. Ако купуваш игла, ще си спечелиш враг. ако шиеш с игла, ще имаш съперник в любовта. Ако намериш игла насън, ще се влюбиш, а ако я дадеш някому, ще загубиш обичта на близък човек. Да се убодеш на игла насън, е знак, че приятел ще те наскърби. ако плетеш с игли, ще търпиш обиди заради любовта си. ако сънуваш игленик, ще се конфронтираш с роднините си. Ако игленикът е без игли, значи прекалено ще угаждаш на околните и ще се влияеш от общественото мнение.
ИГЛИКА – Да видиш или да береш насън, е знак за любовно щастие. ако ти дават букет иглики, ще чуеш сантиментално признание.
ИГРА – Ако сънуваш, че играеш някаква игра, ще се освободиш от някаква досада или неприятност. ако друг е играч, ще се радваш на чуждо щастие и успехи. Ако играеш на карти, значи напразно ще хабиш нерви и усилия. ако играеш на хазартна игра, тото или лотария, чака те разочарование от неверни приятели. игра с топка в съня е знак, че няма да те взимат насериозно. логическа или умствена игра е предсказание за някакво изпитание. Ако насън печелиш в игра, наяве ще търпиш загуби и поражения. Обратно – ако губиш, очаквай победи и успехи в реалността. Ако сънуваш, че играеш табла или дама с някого, предвещава кавги и скарване с твой приятел. Ако вземеш много пулове – ще надвиеш много врагове.
ИГРАЧКА – Сънуваш ли, че купуваш детски играчки, ще се оставиш близки хора да те командват и да те тормозят с претенциите си. ако даваш играчки на деца, ще имаш семейно щастие и разбирателство у дома си. ако на тебе ти подаряват играчка, значи някой ще се опита да отклони вниманието ти от наистина важните неща в работата или живота ти

Добавете коментар

You must be logged in to post a comment.